Belföldi és Nemzetközi személyszállítás

Belföldi és nemzetközi személyszállításhoz hívjon minket!

 

Tavasz, ősz, nyár vagy tél; mindegyik évszak tartogat olyan eseményeket, programokat, amikre érdemes ellátogatni, legalább egyszer, vagy többször is meg kell nézni. Sok úti cél messzebb van, mintsem hogy el lehetne sétálni odáig, tehát szükség van az utazáshoz egy nagyobb járműre, például buszra!

Keressen minket bizalommal és béreljen buszt cégünktől! Vállalunk belföldi és nemzetközi személyszállítást is, attól függően, hogy Ön milyen messzi célt választott! Csapatépítés, osztálykirándulás vagy városnézés? Örömmel elvisszük a csapatot, akár több napra is a rendelkezésére állunk megrendelőinknek! Kényelmes, modern, tiszta, jól felszerelt és mindenekelőtt gondosan karbantartott buszokkal utazunk, amik akár 50 fő befogadására is képesek! Nem csak kirándulások résztvevőit, de sportcsapatokat, esküvői vendégeket, vagy baráti társaságokat is fuvarozunk!

A részletekről érdeklődjön megadott elérhetőségeinken, illetve honlapunkon, és utazzon velünk! Béreljen buszt és válassza igényes szolgáltatásainkat, válassza a belföldi és nemzetközi személyszállítást!

 Flottánkban az egyszerűbb kiviteltől a teljes extrával felszerelt autóbuszig minden megtalálható. Fő profilunk az idegenforgalom mellett a munkásszállítás, több év tapasztalatával bonyolítjuk szerződéses munkáinkat.

 

Telephelyünkön, saját javítóbázisunkon autóbuszainkat folyamatosan szervizeljük.

 

Szolgáltatásainkat ajánljuk intézményeknek, utazási irodáknak, cégeknek, magánszemélyeknek, baráti társaságoknak, külföldre és belföldre egyaránt – nagy volumenű, több autóbuszt igénylő megrendelés esetén, továbbá iskoláknak és óvodáknak, nyugdíjas kluboknak kedvezményes áron.

Utazásaink alatt igény szerint büfészolgáltatással (üdítők, sörök, kávé, tea, stb.) állunk utasaink rendelkezésére.

 

Személyszállítás belföldön
Személyszállítás külföldre
Dolgozói személyszállítás
Céges kirándulások, rendezvények lebonyolítása
Gyermekszállítás: (iskolajáratok, osztálykirándulások, színházlátogatások)
Nyugdíjas klubok szállítása
Sport egyesületek szállítása
Reptéri transzfer
Turista transzfer
Zarándokút
Úszás járat – uszodai szállítás
Esküvőre szállítás
Kerékpárszállítás, kerékpárszállító utánfutóval 

Kérjen ajánlatot tőlünk most!

Itt gyorsan és egyszerűen megteheti

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés