Belföldi és Nemzetközi személyszállítás

Belföldi és nemzetközi személyszállításhoz hívjon minket!

Cégünket apa és fia alapította csaknem 20 évvel ezelőtt. Svájcban kezdtünk el dolgozni sofőrként, és hamar rájöttünk, hogy a minőségi, igényes személyszállítás Magyarországon is megvalósítható.

A kint tapasztalt gondolkodásmódot és értékeket építettük be vállalkozásunkba, így a Zonnenbusz két legfőbb alappillére a megbízhatóság és a kényelem.

 

Tudjuk, hogy nagyobb csoportok rövid vagy hosszú távú szállítása nehezen kivitelezhető magánszemélyek és szervezetek számára. Ezért vagyunk mi. Levesszük az utaztatással, szállítással kapcsolatos terhet válláról.

 

Legyen szó osztálykirándulásról vagy egyéb iskolai rendezvényről, csapatépítőről, több napos céges rendezvényről, szervezett utazásról, sportrendezvényről vagy akár esküvőről, mi rendelkezésére állunk. Egy vagy több napos személyszállítást biztosítunk belföldön és külföldön egyaránt!

Bizonyára Ön sem szeretné, hogy a nagy gonddal megrendelt buszok megviselt állapotban, láthatóan takarítás hiányában érkezzenek meg a csoportért. Az egész út hangulatát beárnyékolhatja a kényelmetlen, akár karbantartásra szoruló jármű.

Velünk nem kell az egész úton attól tartania, hogy mikor robban le a busz, és a csapat minden tagjának megadjuk azt a komfortérzetet, amit elvár és megérdemel.

Kérjen ajánlatot!

 

Hogyan tudjuk Önnek garantálni a biztonságos utat?

  • Autóbuszainkat saját telephelyünkön található szerelő bázisunkon folyamatosan szervizeljük és karbantartjuk.
  • Buszvezető gárdánkat nagy gonddal építjük, kizárólag professzionális szakemberekből áll csapatunk.
  • Stabil piaci helyzetünk, tanúsítványaink és hosszú távú partneri kapcsolataink biztosítják, hogy évek múlva is aktív szereplők legyünk az iparágban.

Mi mindent jelent számunkra a kényelem?

  • Tisztaságot. A jelenlegi helyzetben különösen figyelünk a megfelelő tisztaságra, így takarító személyzetünk a rendszeres teendők mellett ózonos fertőtlenítést is végrehajt a buszokban.
  • Komfortot. Minden buszunk klímával felszerelt. Emellett tudunk biztosítani bőrüléses, mellékhelységgel, kávéautomatával, televízióval és wi-fi kapcsolattal rendelkező járművet is. Mindemellett igény szerint büfészolgáltatással is a csoport rendelkezésére állunk az utazás alatt.

Kérjen ajánlatot!

 

Kiemelt figyelmet fordítunk partneri kapcsolatainkra is.

Jelenleg több utazási irodával és sportcsapattal állunk partnerségben, első megrendelőnknek pedig a mai napig végzünk személyszállítást. Hosszú távú együttműködés esetén kedvezményt is tudunk biztosítani, és mindent megteszünk azért, hogy a viszony mindkét fél számára jövedelmező legyen.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen

Ajánlatkérés