VIP személyszállítás

Stílusos és igényes érkezés a Zonnen-Busz jóvoltából

Rendezvényt szervez, és megbízható cégre van szüksége a VIP személyszállítás lebonyolításához? Ne keressen tovább! Magas színvonalú szolgáltatásunkkal a rendelkezésére állunk és megvalósítjuk a vendégek igényeinek megfelelő szállítást!

Egy kiemelt rendezvényen szükség van arra, hogy a szervezők gondoskodjanak a színvonalas személyszállításról. A meghívott VIP vendégek és előadók mégsem érkezhetnek taxival. 

Ennél jóval elegánsabb megoldás az, ha a kezdetektől fogva kiemelt figyelemben részesülnek, utazásukat pedig kifejezetten erre a célra kialakított járművek biztosítják.

Kérjen ajánlatot!

 

Exkluzív, teljes bőr belső térrel és ülésekkel rendelkező Mercedes autóinkkal gondoskodhat az utazás ideje alatti kényelemről és a presztízs emeléséről. Akár 9, illetve 17+1 fő szállítását is vállaljuk szintén Mercedes márkájú kisbuszainkkal.

A gyönyörű, felső kategóriás járművekkel biztonságosan és gyorsan megérkezhetnek a vendégek az eseményre, és már a belépő is felér egy sajtóeseménnyel. Máris megvannak az első képek, amiket fel lehet használni a megjelenő médiaanyagokban!

Keressen minket bizalommal, és vegyen igénybe VIP személyszállítást megbízható, stabil pozícióval és hosszú távú partneri kapcsolatokkal rendelkező cégünktől. Legyen szó vadászeseményről, konferenciról, bortúráról, szülinapról vagy bármilyen rangos rendezvényről, mi garantáljuk, hogy a vendégeknek magas színvonalú, prémium szolgáltatásban legyen részük.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és rendeljen VIP személyszállítást!

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen

Ajánlatkérés