Utánfutó, bicikli szállító vagy tetőbox bérlés

Utánfutó, bicikli szállító vagy tetőbox bérlés

Utánfutóra lenne szüksége? Béreljen tőlünk!

Előfordulhat, hogy nagyobb társasággal utazunk nyaralni, vagy csapatépítő tréningre visszük alkalmazottainkat, és ehhez buszt bérelünk. A nagyobb mennyiségű emberrel azonban együtt jár a nagy mennyiségű csomag is, amit nem feltétlenül tudunk a busz csomag- és utasterében biztonságosan elhelyezni. Ilyenkor jelent segítséget az utánfutó bérlése.

Az utánfutóban kényelmesen elférnek a csomagok, a sportfelszerelés, a nagyobb méretű tárgyak, amiket mindenképp magunkkal akarunk vinni. A cégünktől bérelhető utánfutó egytengelyes, kis méretű, használata nem igényel különösebb előképzettséget. Körülbelül fél tonna terhelhetőségű, azaz semmit sem kell otthon hagyni, ráadásul biztonságos, zárt felépítményű, és az ajtaja is zárható, tehát a csomagokat akár benne is lehet hagyni!

Ha Önnek is szüksége lenne megbízható utánfutó bérlési lehetőségre, esetleg autóbuszbérléssel együtt, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken! Tetőbox vagy bicikli szállító hiányzik az utazáshoz? Nálunk ebben az esetben is jó helyen jár, hiszen ezek bérbeadásával is foglalkozunk. Vegye igénybe szolgáltatásainkat bizalommal!

 

 

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen

Ajánlatkérés