Dolgozói járat

Biztosítsa a munkavállalóknak a pontos, kényelmes utat a munkahelyre!

Ön melyik munkahelyen dolgozna szívesebben? Ahol télen-nyáron saját magának kell megoldania a bejárást, fizetnie az üzemanyag vagy tömegközlekedés költségeit? Vagy ott, ahol gondoskodnak a kényelmes, nyugodt utazásról otthonától a munkahelyéig, és Önnek csak annyi a dolga, hogy felszálljon a buszra?

Dolgozói járatunkkal most megadhatja munkavállalóinak az utóbbit. A jelenlegi nehéz munkaerőpiaci helyzetben kiemelten fontos, hogy dolgozói érezzék, fontosak a cégnek. Ha biztosítja számukra a mindennapos tiszta, kényelmes és pontos utazás lehetőségét, plusz értéket ad. 

Növelheti cége presztízsét, a versenytársak elé kerülhet és megnyerheti jelenlegi és jövőbeli munkavállalóit is.

 

Kérjen ajánlatot!

A Zonnenbusz szolgáltatásával ezeket az értékeket adhatja át dolgozóinak:

Megbízhatóság

 • Autóbuszainkat saját telephelyünkön található javítóbázisunkon folyamatosan szervizeljük és karbantartjuk, így nem kell tartani a váratlan meghibásodástól.
 • Stabil piaci helyzetünk, tanúsítványaink és hosszú távú partneri kapcsolataink biztosítják, hogy évek múlva is aktív szereplők legyünk az iparágban.

Prémium megjelenés és felszereltség

 • A jelenlegi helyzetben különösen figyelünk a megfelelő tisztaságra, így takarító személyzetünk a rendszeres teendők mellett ózonos fertőtlenítést is végrehajt a buszokban.
 • Biztosítjuk az alapvető kényelmi faktorokat. Minden buszunk klímával felszerelt, így télen-nyáron maximális a komfort, de igény esetén wi-fi, mellékhelység, akár kávéautomata is az utasok rendelkezésére állhat.

Partneri kapcsolatok megbecsülése

 • Hosszú távú együttműködés esetén kedvezményt biztosítunk megrendelőinknek.
 • Nagyra becsüljük partnerségeinket, és mindent megteszünk megőrzésükért. Több utazási irodával és sportcsapattal állunk együttműködésben, első megrendelőnknek pedig a mai napig végzünk személyszállítást. 

Kérjen ajánlatot!

 

Miért érdemes velünk együttműködni?

 • Több, mint 20 éves fennállásunk óta stabil piaci szereplők vagyunk.
 • A használni kívánt buszok telephelyünkön személyesen megtekinthetők.
 • Buszvezető csapatunk kizárólag professzionális szakemberekből áll.
 • Folyamatos munkakapcsolatban állunk nagyvállalati partnereinkkel.
 • Cégünk 20 éves fennállása és a több, mint 4.000.000 megtett km alatt még sosem történt baleset.

Kérjen ajánlatot!

 

Csak annyi lesz a dolga, hogy megadja nekünk a pontos időpontot és menetrendet, a többi teendőt pedig mi elintézzük. Nem kell bajlódnia a tervezgetéssel és a kapcsolattartással sem.

Ha szeretné, hogy munkavállalói reggel remek hangulatban, kipihenten, lelkesen érkezzenek dolgozni, itt a lehetőség, hogy tegyen értük. Képzelje csak el, hogy megérkezik egy rozoga busz, ami nem elég hogy veszélyes, de télen fáznak rajta, nyáron pedig dől róluk a víz. Ez biztos, hogy nem tesz jót a munkamorálnak.

Válassza a Zonnenbuszt, és nem csak a dolgozók munkakedvét hozhatja meg, de a versenytársakkal szemben is előnyre tesz szert, miközben a cég presztízsét is megnöveli.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot gyorsan és egyszerűen

Ajánlatkérés