Céges utazás az ünnepek alatt

2017. 11. 03.
Céges utazás az ünnepek alatt


Egy igazi főnök tisztában van a csapata összhangjának relevanciájával, és mi más is kovácsolhatná össze jobban a munkatársakat, mint egy közösen eltöltött utazás. Legyen szó kirándulásról, túrázásról, városnézésről vagy wellness szállásról, a lényeg ugyan az: a közös élmények megteremtése.
A munkaközösség létszámától függően már az utazás élményét is kényelmessé kell varázsolni – hiszen ki töltene el szívesen egy hétvégét egy ismeretlen helyen úgy, hogy az odavezető út komforttalanul telik, és tisztában van vele, hogy ugyanez vár rá hazafele is. Erre a problémára nyújt tökéletes megoldást a busz bérlés, hiszen nem minden vállalkozás rendelkezik saját busszal, és a sofőr sem minden esetben áll rendelkezésre, így a kisbusz- vagy mikrobusz bérlés a legjobb választható opció.
A kis- és nagy busz bérlés számtalan előnnyel rendelkezik, ezek közül néhány:
-Tágas és kényelmes utastérrel rendelkeznek.
-Komfortos a környezetük.
-Akár egy 50 fős társaság is elfér bennük.
-Kedvező áron, kényelmesen juthatunk el a célhoz.
-Sofőrrel együttesen bérelhetőek.
-Belföldi- és külföldi személyszállításra is alkalmasak.
-Kényelmes és szórakoztató városnézés velük.
-Klimatizált utastér található bennük.
-Használatukkal elkerülhető a várakozás, a késés és az átszállási procedúrája.
Egy busszal tehát nemcsak az utasok érezhetik magukat komfortosan, de maga az utazás is sokkal jobb élménnyé válhat.
Cégünk, a Zonnen-Busz, egy kis-, mini- és mikrobusz kölcsönzéssel, illetve személyszállítással foglalkozó vállalat, mely sok éves tapasztalattal a háta mögött nyújt kimagasló szolgáltatást ügyfelei számára. Legyen szó belföldi utazásról, városnézésről vagy külföldre történő szállításról, klimatizált és komfortos gépjárműveink állnak szolgálatukra, sőt, akár sofőrszolgálatot is tudunk biztosítani, hogy az utazás még kényelmesebb és pihentetőbb lehessen.
Ha Önök is szeretnék meglepni munkatársaikat egy utazással, forduljanak hozzánk bizalommal, és válogassanak kis- illetve mikrobusz bérlés szolgáltatásaink közül. Részletekért látogassanak el honlapunkra, a www.zonnenbusz.hu weboldalra, kérdés esetén pedig várjuk megkeresésüket a 06-20/488-70-99-es, számon, illetve az info@zonnenbusz.hu e-mail címen.