Utazzon az iskoláscsoport biztonságos autóbusszal!

2017. 10. 03.
Utazzon az iskoláscsoport biztonságos autóbusszal!

Ha szeptember, akkor iskolakezdés, ha pedig iskolakezdés, akkor (és ez a suli igazán izgalmas része) osztálykirándulások, utazások és tanulmányi kirándulások! Ez a gyerekeknek csupa izgalmat, a felnőtteknek, szülőknek és tanároknak viszont megannyi elintéznivalót jelent. Ilyen például a busz bérlése: Biztos, hogy megbízható a sofőr? Biztos, hogy megfelelően van karbantartva a busz? Ha megfelelő céget választunk, nem lehet gond!

Minden iskolában nagy szerepet foglalnak el a különféle sportesemények, valamint többféle lehetőségük van a tanulóknak az aktív kikapcsolódásra. Van olyan év, amikor úszni visszük diákjainkat, év végén már szinte rendszeres az osztálykirándulás, év közben pedig számtalan esemény van, amire érdemes lehet elvinni csoportunkat (kiállítások, múzeumok, tananyaghoz kapcsolódó mozielőadások). Annak érdekében, hogy biztonságban, gondtalanul, valamint a megadott időben érkezzünk velük együtt a helyszínekre, nélkülözhetetlen a megfelelő jármű megléte: erre nyújt remek megoldást a buszbérlés.

Van egy remek ajánlatunk Önnek: iskolai buszbérlés Győr városában! Gyorsan kifejezetten a saját igényei szerint, a csoport létszámának megfelelően bonyolíthatja le a bérlést. Gondosan karbantartott, kiváló műszaki állapotú, jól felszerelt, remek kényelmet biztosító járművekkel állunk rendelkezésére. Iskolai buszbérlését Győrben kedvező feltételekkel, a legegyszerűbb módon intézheti. Akár belföldi, akár külföldi személyszállításról van szó, Győrben a buszbérlés gyerekjáték, ha rólunk van szó!

Személyszállító cégünk, a ZonnenBusz több kiváló minőségű járművet kínál a különféle utaztatások gondtalan lebonyolítása céljából. Tájékozódjon a részletekről a www.zonnenbusz.hu internetes oldalunkon!

Szervezze meg egyszerűen tanulói szállítását a különféle programokra, edzésekre a Győri iskolai buszbérléssel! Utazzon kifogástalan műszaki állapotú járműveink egyikével és élvezze az utat rövid és hosszú távon is! Kérdéseivel kapcsolatban keressen minket a 06-20/998-9898-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@zonnenbusz.hu e-mail címünkre!