Biztonságos osztálykirándulás

2023. 02. 03.
Biztonságos osztálykirándulás

A téli utazások szezonja lassan véget ér, és már is kezdődik a tavaszi osztálykirándulás- dömping, amely sok kérdést vet fel mind az iskolák, tanárok, szülők részéről.

Hogyan tudjuk, hogy megfelelő járművet rendeltünk?
Milyen legyen a jármű komfort fokozata?
A szolgáltató hol és milyen gyakran szervizeli a járműparkját?

A bizalom nagyon fontos minden utazás esetén.  

Nagyon kellemetlen érzés, amikor az utazás napján egy olyan jármű érkezik, amelynek komfort fokozatával nem vagyunk kibékülve, vagy az utazás során kényelmetlennek érezzük a járművet.

A Zonnen-Busz Kft. minden esetben lehetőséget biztosít, a személyes találkozás lehetőségére, ahol megnézhető és kiválasztható a megfelelő komfortfokozatú jármű az utazáshoz. Ezen felül lehetősége van a megrendelőknek a szerviz megtekintésére is.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a személyes találkozás nagyon fontos a megrendelők számra. Az informáltság, a tájékozottság sokat segít a felelősség teljes döntésben, amely az utazás előtt mindig célravezető.

Az utazás a gyerekek számára sok élményt, szórakozást tartogat, ezzel egyidőben az is fontos, minden szülő biztonságban érezze a gyermekét.

Munkáinkat azzal a tudattal végezzük, hogy utasaink a felszálláskor ránk bízzák személyes biztonságukat, ami legalább akkora megtiszteltetés, mint felelőség.

Utazzon kifogástalan műszaki állapotú járműveink egyikével és élvezze az utat rövid és hosszú távon is! Kérdéseivel kapcsolatban keressen minket a 06-20/998-9898-as telefonszámunkon vagy írjon nekünk az info@zonnenbusz.hu e-mail címünkre!